Stranica je namjenjena svima kojima je Janja u srcu, a Drina u venama

NAVIGACIJA

USER MENU

ISLAMSKI LINKOVI

:: Vidi temu - DENIS BECIROVIC-NJEGOVO VRIJEME TEK DOLAZI

Odgovori na temu
sead1966

član od: Dec 16, 2009
Komentari: 64
Citiraj ovaj komentar
Sealam rodjo i nemoj se plaho srkletiti bice kako ti sam rece kako mora biti.Neznam jel ti to slucajno ili svjesno i vjesto mjesas teze i uloge pojedinih igraca.Al to more proci samo kod nedovoljno upucenih a ko zna sta je slano a sta slatko to nemoze proci .Licno mislim da ovaj tvoj Becirevic ima lijep kucni odgoj , pametan i obrazovan je momak ali on je u tvom SDP-u i sa njima skupa je glasao za niz zakona koji su na stetu drzave BiH. To su cinjenice.Ako mislis da je njegovo vrijeme doslo onda si slijep kod ociju.Pa narod je najvise nezadovoljan SDP-om koji trenutno imao najvise vlasti i najvise je tih vlada palo.Da je kojim slucajem Becirevic napustio SDP kao sto su napustili ljudi koji su htjeli da misle svojom glavom a ne Lagumdzinom (Durakovic,Tokic,Komsic itd.)sad bih mozda imao sanse za svoje vrijeme , ovako to nije slucaj.Nisam siguran na koje kako ti kazes nacionalne fasisticke stranke mislis ako su to po tebi SDA,HDZi
SDS i sve iste po tvojoj logici onda sam ja zabrinut za tebe rodjo.Ove stranke jesu vecinu politike u ratu vodilile al su razlicite ko nebo i zemlja.Nadji teoriju fasizma i pogledaj imali u toj teoriji igdje SDA ako ima volio bi da mi to argumentujes,dok su druge dvije stvarale svoju konstitutivnost na fasizmu.Izvini ako sam te pogresno razumio stose tice stranaka al ako sam dobro razumio pa zar nevidis da i Srbi i Hrvati tvoj SDP smatraju nacionalnom strankom za njih smo mi svi isti koji smo za cijelovitu BiH .Sto to cinis uslugu neprijateljima Bosne pa SDA stavljas u isti kos sa genocidasima i agresorima.To mi dodje ko kad neprijatelji BiH kazu ovdje je bio gradjanski rat svi su cinili zlocine i svi su isti. Da nebude zabune apsolutno sam za proteste i korjenitu izmjenu sistema dolazak mladjih i neiskvarenih snaga i smjenu kompletne stare garniture politicara al ne nacin vandalizma i paljenja zajednicke nam imovine.Jos jedan Sellam rodjo pa vidimo se na drini ABd.
Vidi profil korisnikaPošalji privatnu poruku
abdul-rahman

član od: Apr 02, 2011
Komentari: 365
Citiraj ovaj komentar
Selam..Ja,Ja mister Delik,lahko ti je samnom,sto se plaho ne razumijem u stranke,zato sto nisam stranacki opredjeljen.al haj sa Sejad,kako ljepo sve opisa,i mister Sejad ja bih volio cesce vako da se obratis ,pa javnost obavjestis,,,AHHHHaaa nisam znao da je mister Delk SDP........Sto se tice Becirevica,ja kazem po Bozim propisima,a neko bi reko po prirodnim,njegovo vrijeme je proslo,on ti je sad ko kad istom zametnut bostan predje plemenjaca...Po Bozijim propisima nemere dalje I pao je jerje sa svojom haduckom druzinom,otimo I placko radnicke,djecje,majcinske,penzionerske boracke I invalidske mrve ,da bi sebi imo bjelu velku vrucu pogacu u toploj sobi,nemere tako sa bozije strane dalje.....A onim reklamama,po mom svatanju radio je po nalogu Lagundzije,jer su znali da ih se gace tresu,pa su mislili,napraviti rokaduza sledece izbore:Eto nije znao Lagundjija,a evo Becirevic ce biti bolji.\,ali narod nije lud...Nisam za paljevine ni rusenja objekata,a kamoli ubistva.....ali nijedna revolucija nije prosla bez krvi,a bez revolucije nema promjena...hvala
janjabih
Administrator
Administrator

član od: Oct 24, 2006
Komentari: 1974
Citiraj ovaj komentar
Ma de bo rodjo,trebo je napustiti SDP i preci u SDA jel.Prvo SDA nije njegov nivo jer je on skolovan momak a drugo,on je posten momak i ta kriminalna organizacija uopste nije njegova opcija.
De mi Allaha ti samo nabroj jednog funkcionera iz te SDA sa nekom titulom.Nemeres ga naci ni sa fenjerom jer su u toj organizaciji sve tecici,amidzici,halakici i ostali kurc..ci.Pa Denis sam ima vise skole nego svi supci iz te tvoje organizacije.
15 godina su bili na vlasti,pokrali sve sto se moglo pokrasti,zaposlili i onog najdaljeg rodjaka,ovi iz SDP-a par godina na vlasti i oni sjebali drzavu.
E jebi ga nije posteno.
Al opet ce vrijeme pokazati koje u pravu.Ja samo mislim da ako ne dodje vrijeme ovakvih ko sto je Denis onda se mi moremo lijepo oprostiti od Bosne.Ne mislim ja samo tu na Denisa.Ja ih u Janji poznajem makar deset sa fakultetom koji mogu puno uraditi ali ne mogu da se proguraju od onih gore spomenutih tecica i halakica.
Sve se radi na neciji mig,ako mu je babo prava stranka taj ce i raditi,ako je nedaj Boze na krivoj strani sjedice kod kuce pa da ima pet fakulteta.

Vidi profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji e-mail
elma-galja

član od: Sep 18, 2008
Komentari: 449
Citiraj ovaj komentar
gutic-medo

član od: Oct 05, 2009
Komentari: 78
Citiraj ovaj komentar
Moram ti reci janja bih da si precerao sa svojim komentarom na pisanje tvog rodje seada1966. Procitaj ponovo svojih prvih sest redova sto si napisao pa se uvjeri.Za tebe nema ni u jednoj stranci pametnog i skolovanog covjeka
kao sto je Denis i njegovi SDP stranci.To nije uredu.Zbog toga mi se veoma svidja komentar sead1966.U ostalom vrijeme ce pokazati,a eto pokazuje i
SDP KAKO I KOLIKO JE SPOSOBNA PARTIJA;TJ STRANKA:
janjabih
Administrator
Administrator

Citiraj ovaj komentar
Ne moram ja hadzija nista ponovo da citam jer je to tako ko sto ti kazes.
Ni u jednoj stranci nema tako mladog a skolovanog cove a pogotovo u toj svercerskoj SDA.
Ako grijesim de mi Bogati zacas napisi nekog profesora ili doktora il makar magistra iz te SDA.
Ne bih ja da ovde glumim Denisovog advokata ali ovo sto je on postigo sa svojom glavom,treba mu skinuti kapu.
Univerzitetski profesor,magistar i doktor nauka.Doktoriro na temu:
ISLAMSKA VJERSKA ZAJEDNICA U BiH ZA VRIJEME AVNOJEVSKE JUGOSLAVIJE(1945-1953).
Imo sam cast da prisustvujem odbrani njegovog doktorata u Sarajevu.
Ovome cinu su prisustvovali i predstavnici Rijaseta IZ BiH koji su mu postavljali razna pitanja.
Kladila im je voda na usta nakon njegovih odgovora.Cojk maltene zna sta je Rejs-ulema 1950 godine iftario.
Cova uci iz Qurana da se ni tebe ne bi postidio.
I sto je najvaznije,nije imo babu ni amidzu da ga proguraju.Sve postigo svojom glavom i radom,posteno i bez kradje ko neki.

155154

član od: Oct 01, 2008
Komentari: 944
Citiraj ovaj komentar
jesu i ovo neki jalovi Plenumi.hah.
pepito

član od: Dec 29, 2009
Komentari: 40
Citiraj ovaj komentar
biti clan SDP u percepciji vecine znaci biti komunista,sto naravno nije tacno.i vodis unaprijed izgubljenu bitku moj senade, sa nekim ko ne moze prihvatiti cinjenicu da moze covjek biti ljevicar,dakle lijevo orijentisan a da nije komunista.ko zeli polemisati,prije svega bi morao svariti u politickoj terminologiji sta znaci,desnica,sta ljevica,sta znaci pripadati centru etc pa onda opaliti po becirevicu ( ako ima argumente ),a ne ovako tipicno bosnjacki,udri po njemu svim raspolozivim sredstvima jer je,Boze moj,uspijesan bosnjak, a to mi ne podnosimo.to nam je, kao narodu, usud. i da ne bude zabune,nisam SDP-eovac i smatram i ja da treba da odu sa vlasti jer su koalirali skim stignu,bez obzira na cijenu,a koja im se sada ispostavlja....
sead1966

član od: Dec 16, 2009
Komentari: 64
Citiraj ovaj komentar
Rodjak primjetim da si iznerviran i nisam mislio dosipati ulje na vatru al brate precero si sto jes jest.Zamolio bih te da pricamo jezikom argumenata jer nismo na mitingu pa da moramo slusati samo tvoje gluposti.Ja licno postujem svakog visoko obrazovanog covjeka pa i vaseg zeta Denisa i licno mislim da on ove gluposti koje si ti napisao nebi reko ni u najvecoj izbornoj kampanji.Ja ga nigdje nisam pozivo da predje u SDA al jesam reko ako je posten i nekorumpiran sto nije izasao iz SDP-a.Mogao je on kao drugi koji su napustili SDP ako je toliko pametan koliko ti tvrdis pa osnovati novu partiju kao Durakovic,Tokic,Komsic i bujrum;al eto nije. Sto se tice njegovog nivoa odabirom kako ti rece SDP organizacije i nivo mu je vrlo upitan.Trazis ime i jednog funkcionera iz SDA sa titulom, za tvoju informaciju : najmladzi doktor nauka je upravo iz SDA a zove se Husein Vilic iz Cazina.A ako hoces imena ostalih magistara doktora isl. koji su u SDA rado cu ti poslati al je spisak podugack. 15 godina vecinske vlasti SDA u BiH i nekako je islo, al dva mandata vecinske SDP-ove vlasti nanijelo je vise stete Bosni nego da je SDA sto godina vladala.Eto to je posteno.Vrijeme vec pokazuje koje u pravu. Pa pogledaj rodjo moj rezultate vanrednih izbora juce odrzanih u Banovicima.Takav rezultat SDA nije osvojila ni na prvim demokratskim izborima.To nije sto je SDA toliko dobra nego sto je SDP katastrofalno losa.To vrijeme pokazuje al naravno ti nevidis jer si zaslijepljen SDP-om. Halali rodjo al to su cinjenice ! Veliki SELAM.
fkjanja2009

član od: Feb 05, 2010
Komentari: 51
Citiraj ovaj komentar
samo jednu stvar da rascistimo seade1966 posto vidim da si ovo godiste gdje si bio 1989 god I posle ne vidim te nigdje nemoj pricati o onome koga ne poznajes ama bas nikako izgleda tebi pase samo prica o alijicama pogledaj malo oko sebe vidi gdje je janaja pisam se u pola bosne ako u njoj nejma janje a ti vidi u sarajevu koliko se alijice sjete janje samo kad su izbori ili otvaranje skele koja gledajuci za janju ne znaci nista uzivaj u svojoj njemackoj demokratiji I puno selama iz lugova
abdul-rahman

Citiraj ovaj komentar
mister Delik;odi molim te pogledaj emisiju;dijaloska emisija 02 20 2014,tu ima tvoj omiljeni politicar Becirovic....kako on kaze komsija je kriv sto je u mojoj kuci nejmastina......Gospodin Ustamujic iz sbb mu je turio pipu u usta da ne place,a dzaferovicu I luzancicu jeobjesio po kasiku na vrat...hvala
janjabih
Administrator
Administrator

Citiraj ovaj komentar
Koja crna sbb mister Bukvicu.
Do juce ti fali onog Alijinog zujana.Pa dokle cete se vise presvlaciti i mijenjati boje ko janjarski Medzlis IZ.Svaki izbori,drugi dres.
Edzel mi je kad neko nejma svoj stav.
Il imaj svoj stav il cekaj da ti ga stave.

pepito

član od: Dec 29, 2009
Komentari: 40
Citiraj ovaj komentar
briljantno senade,zaista.
ne treba nista dodati ni oduzeti...cinjenica je to...
dede

član od: Oct 07, 2009
Komentari: 4
Citiraj ovaj komentar
janjabih (citat):
Koja crna sbb mister Bukvicu.
Do juce ti fali onog Alijinog zujana.Pa dokle cete se vise presvlaciti i mijenjati boje ko janjarski Medzlis IZ.Svaki izbori,drugi dres.
Edzel mi je kad neko nejma svoj stav.
Il imaj svoj stav il cekaj da ti ga stave.
Very Happy
abdul-rahman

Citiraj ovaj komentar
Postovani I cjenjeni brate po vjeri,mister Delik;Esselamu allejkumverahmetula-veberekatuhu.....Nisi valahi trebo ono za hodze I medzlis pisati;Oni su najzasluzeni za svoj narod sto je na okupu,tj Allah Dz pa oni,oni su najsabrani I najpametni u svim teskim situacijama,sto je I normalno jer su pod Allahovim okriljem....kad su vlade I drzave padale ,hodze tj Ullema Bosanska je uvjek bila uz svoj narod ma gdje on bio.Hodze su uvjek bile od pera I nauke I progresa tj boljitka na svim poljima...Kad je Turska napustila Bosnu da nije bilo hodza narod muslaimanski bi bio totalno nepismen...U drugom svjetskom ratu su se stavili na cello Muslimanskog naroda.takodje I u vrijeme komunisticke diktature.....sad u ovom poslednjem ratu I post ratnom period,pokrili su sav dunjaluk,igdje ima koji Bosnjo tu je I medlis.I sve ih vlade svijeta uvazavaju I postuju njihove rijeci I potpies,ma o kakvim se gerencijama radilo,jer znaju da su Hodze ljudi;vjere, pravde I istine I postenja,i karaktera I ponosa.......Te Bosnjacke hodze danas u Americi imaju najvise medzlisa,vise I od saudike Arabije,najvise od sviju drzava na svijetu.......Kamo srece da oni vode Bosansku drzavu,svi bi ljudi uzivali u pravdi I postenju.......selam I hvala
DENIS BECIROVIC-NJEGOVO VRIJEME TEK DOLAZI
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Ne možete prepraviti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma
Vremenska zona: CET (Bijeljina - Bosna i Hercegovina)  
Stranica 5/6  

Odgovori na temu  
Forums ©

Ova stranica je posvecena svima kojima je Janja u srcu a Drina u venama! Za više informacija možete nas kontaktirati na MAIL

Stranica se otvorila: 0.12 Sekundi