Stranica je namjenjena svima kojima je Janja u srcu, a Drina u venama

NAVIGACIJA

USER MENU

ISLAMSKI LINKOVI

:: Vidi temu - DENIS BECIROVIC-NJEGOVO VRIJEME TEK DOLAZI

Odgovori na temu
Bo-NYC

član od: Jun 01, 2004
Komentari: 17
Citiraj ovaj komentar
Tako je kundace69 svaka ti cast. Ja jadna je drzava u kojoj politicka bagra gleda samo kako ce ugrabiti dobru fotelju.
Vidi profil korisnikaPošalji privatnu poruku
155154

član od: Oct 01, 2008
Komentari: 944
Citiraj ovaj komentar
republika bih net:
Jos jedan od milion dokaza da smo bili u pravu u ovih zadnjih 20 godina. U Vijecu Ministara nece biti ni jednog Bosnjaka (nije ih bilo ni do sada, sve same Srbobalije) a koliko kosta Bosna za jednog Srbobaliju procitajte

SARAJEVO - Rukovodstvo Socijaldemokratske unije(SDU) BiH traži od ministra vanjskih poslova BiH Zlatka Lagumdžije da objasni javnosti "koja i kakva je to cijena plaćena za njegovu fotelju". Ukoliko to ne učini SDUBiH ga poziva da podnese ostavku te se "kao remetilački faktor skloni s političke scene".

S druge strane, SDUBiH smatra da bi Denisa Bećirovića, zbog njegovih državničkih i patriotskih stavova, trebalo vratiti na mjesto dopredsjedavajućeg Predstavničkog doma PSBiH.

- Nakon što je državu BiH svojom neodgovornom i bahatom politikom uveo u politički haos, proizvodeći ekonomsku i socijalnu nestabilnost, Zlatko Lagumdžija je ponovo pokazao da njegovoj političkoj ambiciji ništa nije sveto, ni partijski drugovi, ni principi, ni ideologija, a pogotovu država BiH - smatra SDUBiH.

Smatraju da bi se Lagumdžija morao rukovoditi činjenicom da je za državu BiH plaćena jako visoka cijena za njenu slobodu i nezavisnost.

- Ne obazirući se na sve te žrtve, genocid i ratna stradanja u BiH, Lagumdžija žrtvujući Bećirovića, spašava sebe, a državu BiH i njene insititucije pretvara u stvar političke trgovine - navedeno je u saopćenju iz SDUBiH.

Ova stranka smatra da smjena Denisa Bećirovića zbog njegove srčane odbrane digniteta institucija države BiH razotkriva "prave namjere Milorada Dodika i Dragana Čovića koji su u Lagumdžiji našli pogodnog partnera za zaokruživanje svojih etničkih teritorija i na kraju potpune disolucije države BiH".
elma-galja

član od: Sep 18, 2008
Komentari: 449
Citiraj ovaj komentar
elma-galja

član od: Sep 18, 2008
Komentari: 449
Citiraj ovaj komentar
Bećirović: Očekujem da pravimo značajnije iskorake na našem evropskom putu
T. C. | 22. 11. 2012.  14:41

Veličina slova:
Denis Bećirović / 24sata.info
(24SI) - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma PSBiH Denis Bećirović, koji je na jednoj od ranijih sjednica bio smijenjen, a danas ponovno izabran na tu poziciju, kazao je novinarima da očekuje od svih onih koji predstavljaju parlamentarnu većinu, ali i od onih koji nisu parlamentarna većina, da se ponašaju konstruktivno.
[24 sata info]

- Očekujem da svi zajedno učinimo napore da bismo u našoj zemlji kreirali povoljniji ekonomski i politički ambijent za reforme i za naš nužan put prema Evropskoj uniji. Vjerujem da politika dogovora, politika sporazuma, nema alternativu. Očekujem da u narednom periodu ubrzanim tempom pravimo značajnije iskorake na našem evropskom putu, kazao je Bećirović.

Mislim, dodao je, da svi zajedno trebamo težiti i govoriti ljudima u ovoj zemlji da kompromisi i sporazumi nisu nikakva izdaja.

- Moramo u ovoj zemlji napokon početi tražiti ono što je naša zajednička korist, a ne samo govoriti protiv čega smo i ne samo rušiti bilo kakav sporazum u ovoj zemlji, kazao je Bećirović.

Upitan šta očekuje od posjete evropskog komesara za proširenje Štefana Fuelea naredne sedmice, odgovorio je da kao realni, odgovorni ljudi svjesni smo i šta je urađeno i šta nije urađeno.

- Mislim da poslije današnje sjednice imamo priliku da pokušamo popraviti ono što nije urađeno i da te stvari u narednim mjesecima završavamo na dobrobit svih građana u našoj zemlji, rekao je

Očekujem, bez sumnje, i od najviših evropskih zvaničnika da će podržati i ohrabriti evropski put BiH, ali isto tako i od domaćih aktera očekujem da ćemo dodatno uozbiljiti situaciju i zaista krenuti u jednom pravom evropskom smjeru, kazao je Bećirović.

Predstavnički dom Parlamentarne skupštine je na današnjoj sjednici izabrao Denisa Bećirovića za prvog zamjenika predsjedavajućeg Predstavničkog doma.

Za imenovanje Bećirovića glasalo je 26 poslanika, sedam je bilo protiv dok je osam poslanika bilo suzdržano. Protiv su bili poslanici SDA, a suzdržani SDS, Stranka za BiH, PDP i HSP.

Podsjećanja radi, Bećirović je na jednoj od ranijih sjednica bio smijenjen s ove pozicije, ali je danas ponovno izabran.
janjabih
Administrator
Administrator

član od: Oct 24, 2006
Komentari: 1974
Citiraj ovaj komentar
<table border='0' cellpadding='0' align="center">
<tr><td>
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/x2G47dwjflA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

</td></tr>
</table>

Vidi profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji e-mail
Dj_Akoo

član od: Mar 13, 2011
Komentari: 47
Citiraj ovaj komentar
Moze on bit i dobar i ovakav i onakav al ima jedna stvar sto ga koci u svemu tome.Koci ga crvena boja vidi se po njegovom govoru da je odgajan uz veliki potencijal Komunizma koji je nazalost po njega i njegovu stranku koju predstavlja vec odavno propao.Istina je da je nacitan i pismen to vjerovatno dokazuju i njegove mnogobrojne diplome,al covjek poput njega koji se namece narodu mora i da se ponasa ovako jer ako su u pripremi opet neki izbori ovo su pravi potezi za skupljanje glasaca.

Iz mog nekog zivotnog iskustva koje sam prozivio, sreo sam mnogo razlicitih ljudi po raznim djelovima europe i balkana zakljucio sam da kad sretnem covjeka koji na pola gleda odnosno zmiri kad prica i pri tome krije oci od takvih treba samo bjezat jer su to opasne varalice.Ovom mladom politicaru treba komunisticka garnitura bivse jugoslavije koja kako reko nazalost vise neigzistira da bi uspio u ovome sto on propagira kako to on vidi i kako vidi buduci zivot gradjana BiH.

Sve je manje onih ludih ljudi koji ce nasjesti na njegova obecanja i njegove lijepe rjeci al posto je on Janjarski zet, Ja bi mu dao predlog da kupi gdje dulum placa u Janji pored drine ako vec nije dobio u miraz pa da pece rakiju jer i njegov predsednik uziva u rakiji to zna cijala BiH a pored drine ima on sa kim i pricat ima tamo jedan crveni i njegova propala garnitura bivsih komunista pa bi se drustvo bas fino druzilo mogu ponekad bacit i mrezu u drinu itd.

Steta je nas Janjaraca sto uvjek falimo i u nebo dizemo sve ono sto nije nase a nasuprot svemu tome sve ono sto je nase mi se time nedicimo i nehvalimo takve ljude nego ih gazimo.
abdul-rahman

član od: Apr 02, 2011
Komentari: 365
Citiraj ovaj komentar
Selam,Aky de nam malo objasni kako je on zet janjarski....
Dj_Akoo

Citiraj ovaj komentar
abdul-rahman (citat):

Oooooo selam abdul - rahmane nas, janjarski Gigantu.
Pa ja neznam jarane kako je njemu uspjelo da bude janjarski zet,veoma se tesko moze neko sa strane ubacit u nase Janjarske familije, ali posto je on crveni vjerovatno je fino utapo rjecima dok je ubjedio roditelje te janjarke koju je ozenio.Ja im zelim svu srecu i bericet u braku, a koga je ozenio i kako to sam i ja procito ovde na komentarima trebo bi to neko drugi da napise mislim da tebi odgovori onaj koji je to napisao,ja sam samo procitao to ovdje pa sam se na te rjeci nadovezo vezano sa tim zetom janjarskim.
mesabo

član od: Mar 18, 2007
Komentari: 419
Citiraj ovaj komentar
abdul-rahman

Citiraj ovaj komentar
mesabo (citat):
http://database.cin.ba/baza/profil.php?profil=70
Drug Becirevuc je moralno *podobna* persona svaka cast uzima platu preko sedam 7 hiljada,a stanovnistvo bosansko u hauosu,ana kontenerima.penzioner ima 15o maraca tuda negdje......nakupio se diploma nakije ,koliko su validne,vaze samo tu van grane nigdje nista,ali to je bosansko selo u kojem se covjek gleda kaku diploma ima ,a ne koliko on vrijedi svoim radom,intelegencijom,kreativnoscu.....Sedam hiljada I tristo I nesto maraca,mjesecna placa woow.u raskomadanoj I svaki dan sve siromasnijoj bosni, .....Mesa fala na informaciji al de saznaj koje je on vjere I koliko jezika govori ili prica hvala,
abdul-rahman

Citiraj ovaj komentar
Dj_Akoo (citat):
abdul-rahman (citat):

Pa ja neznam jarane kako je njemu uspjelo da bude janjarski zet,veoma se tesko moze neko sa strane ubacit u nase Janjarske familije, ali posto je on crveni vjerovatno je fino utapo rjecima dok je ubjedio roditelje te janjarke koju je ozenio.Ja im zelim svu srecu i bericet u braku, a koga je ozenio i kako to sam i ja procito ovde na komentarima trebo bi to neko drugi da napise mislim da tebi odgovori onaj koji je to napisao,ja sam samo procitao to ovdje pa sam se na te rjeci nadovezo vezano sa tim zetom janjarskim.
Aky poselami roditelje,bio sam sa njima ljetos.fala I de mi reci sata je sa kluba mozes I na privat,
Dj_Akoo

Citiraj ovaj komentar
Dobar ovaj neki cojk ovaj Denis skroman je politicar.Netrebam puno o tome pisat evo vec je abdul-rahman dovoljno o tome napiso al ipak moram dodati nesto.
Ja licno nemogu da vjerujem da moj komsija Nedim ( Ahmo Susa ) Mahalbasic koji nema nista nit platu nit auto nit stan ima jedino biciklo i prikolicu sa kojim ide trazit po kojekavim Jarugama staro gvozdze itd. al ima djeciji doplatak mislim njegova djeca imaju djeciji doplatak a ovaj Denis nema odnosno njegova djeca nemaju djeciji doplatak a Tata im je podpredsednik SDP BiH.Bas mi to nekako cudno neznam dal je vama to cudno???
Dj_Akoo

Citiraj ovaj komentar
abdul-rahman (citat):
Dj_Akoo (citat):
abdul-rahman (citat):

Aky poselami roditelje,bio sam sa njima ljetos.fala I de mi reci sata je sa kluba mozes I na privat,

Selam Abdule ja sam ti napisao privatnu poruku mada nevjerujem da je to privatna poruka jer ja sam poceo da sumljam u sve ali eto napisao sam ti i poslao dal ce stici do tebe to neznam al u slucaju da nestigne,javi mi se na profil Facebook - Amir Ako Hajtic pa cemo se tamo pisati jer taj pvt od Facebook nemogu sigurno nasi Janjarci citati mada se ja nebojim da neko cita jer sve sto pisem nelazem.
pepito

član od: Dec 29, 2009
Komentari: 40
Citiraj ovaj komentar
tipicno bosnjacki,udri po bosnjaku, sto je vise obrazovan raspali po njemu.e moj ako i abdurahmane,i vi sebe smatrate bosnjacima u usput vjernicima a pljujete po covjeku a da ga i ne znate niti njegove stavove...tuzno da ne moze biti tuznije,mnogo ce jos vode drinom proteci dok ( mnogi ) bosnjaci dodju sebi...
Dj_Akoo

Citiraj ovaj komentar
pepito (citat):
tipicno bosnjacki,udri po bosnjaku, sto je vise obrazovan raspali po njemu.e moj ako i abdurahmane,i vi sebe smatrate bosnjacima u usput vjernicima a pljujete po covjeku a da ga i ne znate niti njegove stavove...tuzno da ne moze biti tuznije,mnogo ce jos vode drinom proteci dok ( mnogi ) bosnjaci dodju sebi...

Zasto da ga hvalim sta imam ja od njega sta ima moja Janja od njega nema nista, ova stranka koju on predvodi cak i nepostoji u Janji.pepito ja slobodno mogu da kazem da sam Bosnjak on mi to nije obezbjedio budi siguran,a usput i da sam vjernik sigurno bolji neg ovaj kojeg ti branis, u najmanju ruku ja nisam nikog nista nikad slago a ovaj sto ti kazes treba da ga hvalim on stalno laze jer da nelaze nebi imo ovu funkciju koju ima. Njegov posao, njegova umjetnost je da laze i mene uopste nezanimaju njegovi stavovi.Sta sad mi Janjarci treba svakog covjeka iz BiH kojeg neko postavi ovdje treba da ga hvalimo.Ja sa kim nepopijem kafu i nerazmjenim dovoljno rjeci ja necu da ga hvalim,nemoras mi ovde naturati komunisticku diktaturu ni ti ni bilo ko drugi, eto ti ga hvali meni nesmeta.Ja licno mogu da hvalim onog koje mene pomogao moje janjarce i onog koga ja licno poznajem ako vredi te nekakve hvale.

Sto bi ja trebo da ga poznajem ko je on da ga ja poznajem, nepoznaje ni on mene, da ga Senad nije postavio ovde vjeruj da ga nebi ni vidio nikad.A da budem iskren ovakvi kao on mene u zivotu nezanimaju.Nek ga hvale njegovi Tuzlaci koji su Janjarcima naplacivali kirije u toku rata, ja to licno nisam dozivio al sam cuo mnogobrojne price o tome i zato ja necu da hvalim nikad nikog ko nije pomagao moj narod iz Janje kad mu je najteze bilo i necu da hvalim onoga ko nepomaze mojim Janjarcima a svakog Obrazovanog, Talentovanog, Sposobnog Janjarca uvjek cu da podrzim.

Pitaj ga znal gdje su Basceluci u Janji pa mi javi.Moja je duznost kao pravog iskrenog covjeka da hvalim one koji su pomogli Janju i moj narod iz Janje i bolje mi je da hvalim one sve ljude u Janji i van nje koji su pomogli i pomazu nasu Janju nego nekog ko nista nije doprinio Janji. I mogo bi ti o tome jos 18 dana pisati al nema potrebe.
DENIS BECIROVIC-NJEGOVO VRIJEME TEK DOLAZI
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Ne možete prepraviti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma
Vremenska zona: CET (Bijeljina - Bosna i Hercegovina)  
Stranica 3/6  

Odgovori na temu  
Forums ©

Ova stranica je posvecena svima kojima je Janja u srcu a Drina u venama! Za više informacija možete nas kontaktirati na MAIL

Stranica se otvorila: 0.31 Sekundi