![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
![]() | ![]() |
murke
![]() |
![]() |
selam svima sto vas ima gleda malo ovo palamudjenje i procita ovaj preglog ili kako god hocete kad bi mogli ili imali snage volje ili zelje da podrzimo ovo syo ovaj nas janjarac predlozi jer posle ovoga desavanja u janji u novo naselje ce se jos utvrditi i sledeca poplava mi smo tek onda nagrebusili ja sam malo piso i 2010 2011 ali ova stranica sluzi za mahalsko obavjestavanje i uzbunjivanje skraceno MOS neka niko ne hateruje vejerovatno cu opet sta napisati kadgod djegod |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
murke
![]() |
![]() |
samo malo jos da dodam janja je trebal ada se zijani u poplavi ali elhamdililah nije mogla pa je voda osla u bijeljinu jer kas je pocela voda u janji da izlijeva dosli su jasmudi iz bijeljine da blehnu u vodu i kad je voda posla dalje pokupili su kuckune i razgulili odavde a nek mi neko dokaze da nije ovako jer sam to gledo svojim ocima onda je narod ostao dase brine o sebi a mi janjarci mozemo da se brinemo o sebi e pa pokrenimo se da se zastitimo i sebe i svoju imovinu i svoje interese |
|||||||||||||||
|
![]() |
![]() | Re: izgradanja nasipa u janji inicijativa | ![]() |
murke
![]() |
![]() |
kad se sjetih kad su janjarci predlagali da se nesto uradi a vidi sta nas strefi djesu oni koji s mudrovali ocisti se korito janja u planu izgradnja nasipa na drini ima ljudi koji malo vise vide od vrha nosa a ne treba sve docekivati na noz jer sve se moze uraditi samo ako mi to hocemo |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | izgradanja nasipa u janji inicijativa | ![]() |
|
||
![]() |
![]() |