Stranica je namjenjena svima kojima je Janja u srcu, a Drina u venama

NAVIGACIJA

USER MENU

ISLAMSKI LINKOVI

:: Vidi temu - izgradanja nasipa u janji inicijativa

Odgovori na temu
murke

član od: Nov 17, 2010
Komentari: 42
Citiraj ovaj komentar
orlovopolje (citat):
selam svim janjankama,i janjancima sirom dunjaluka lijepa ideja, o nasipima .Al de malo ono nase Janjanski .Jel kome uzet cetiri do pet dunuma zemlje pored Drine za nasip,a svi znamo da Janji najvece stete upravo pravi isto imena rijeka Janja.Produbljivanjem korita rijeke Janje smanjili bismo mogucnost od poplava za otprilke 30% do 40% od izlivanja,a nasi podrumi bili bih suhi.A kakva je koja vlast bila to nemoze niko pravo presuditi.Jebiga svakoj smo pljeskali [aplaudirali] svi mi!!!! Laughing

selam svima sto vas ima gleda malo ovo palamudjenje i procita ovaj preglog ili kako god hocete kad bi mogli ili imali snage volje ili zelje da podrzimo ovo syo ovaj nas janjarac predlozi jer posle ovoga desavanja u janji u novo naselje ce se jos utvrditi i sledeca poplava mi smo tek onda nagrebusili ja sam malo piso i 2010 2011 ali ova stranica sluzi za mahalsko obavjestavanje i uzbunjivanje skraceno MOS neka niko ne hateruje vejerovatno cu opet sta napisati kadgod djegod
Vidi profil korisnikaPošalji privatnu poruku
murke

Citiraj ovaj komentar
orlovopolje (citat):
selam svim janjankama,i janjancima sirom dunjaluka lijepa ideja, o nasipima .Al de malo ono nase Janjanski .Jel kome uzet cetiri do pet dunuma zemlje pored Drine za nasip,a svi znamo da Janji najvece stete upravo pravi isto imena rijeka Janja.Produbljivanjem korita rijeke Janje smanjili bismo mogucnost od poplava za otprilke 30% do 40% od izlivanja,a nasi podrumi bili bih suhi.A kakva je koja vlast bila to nemoze niko pravo presuditi.Jebiga svakoj smo pljeskali [aplaudirali] svi mi!!!! Laughing

selam svima sto vas ima gleda malo ovo palamudjenje i procita ovaj preglog ili kako god hocete kad bi mogli ili imali snage volje ili zelje da podrzimo ovo syo ovaj nas janjarac predlozi jer posle ovoga desavanja u janji u novo naselje ce se jos utvrditi i sledeca poplava mi smo tek onda nagrebusili ja sam malo piso i 2010 2011 ali ova stranica sluzi za mahalsko obavjestavanje i uzbunjivanje skraceno MOS neka niko ne hateruje vejerovatno cu opet sta napisati kadgod djegod
murke

Citiraj ovaj komentar
murke (citat):
orlovopolje (citat):

selam svima sto vas ima gleda malo ovo palamudjenje i procita ovaj preglog ili kako god hocete kad bi mogli ili imali snage volje ili zelje da podrzimo ovo syo ovaj nas janjarac predlozi jer posle ovoga desavanja u janji u novo naselje ce se jos utvrditi i sledeca poplava mi smo tek onda nagrebusili ja sam malo piso i 2010 2011 ali ova stranica sluzi za mahalsko obavjestavanje i uzbunjivanje skraceno MOS neka niko ne hateruje

vjerovatno cu opet sta napisati kadgod djegod

samo malo jos da dodam janja je trebal ada se zijani u poplavi ali elhamdililah nije mogla pa je voda osla u bijeljinu jer kas je pocela voda u janji da izlijeva dosli su jasmudi iz bijeljine da blehnu u vodu i kad je voda posla dalje pokupili su kuckune i razgulili odavde a nek mi neko dokaze da nije ovako jer sam to gledo svojim ocima onda je narod ostao dase brine o sebi a mi janjarci mozemo da se brinemo o sebi e pa pokrenimo se da se zastitimo i sebe i svoju imovinu i svoje interese
Re: izgradanja nasipa u janji inicijativa
murke

Citiraj ovaj komentar
boziji_dar (citat):
pokusavamo pokrenuti inicijativu za izgradnju nasipa od pumpne stanice pa nadalje prema obrijezi ili batru ili vec kako strucnjaci procijene pa dacujemo prijedloge i da konacno nesto pokrenemo samo malo manje da nas hvale jer stvarno je dosta da nas sest puta hvale za poplave eto toliko od mene da cujemo sta ostali o tome dumaju.

kad se sjetih kad su janjarci predlagali da se nesto uradi a vidi sta nas strefi djesu oni koji s mudrovali ocisti se korito janja u planu izgradnja nasipa na drini ima ljudi koji malo vise vide od vrha nosa a ne treba sve docekivati na noz jer sve se moze uraditi samo ako mi to hocemo
izgradanja nasipa u janji inicijativa
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Ne možete prepraviti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma
Vremenska zona: CET (Bijeljina - Bosna i Hercegovina)  
Stranica 5/5  

Odgovori na temu  
Forums ©

Ova stranica je posvecena svima kojima je Janja u srcu a Drina u venama! Za više informacija možete nas kontaktirati na MAIL

Stranica se otvorila: 0.31 Sekundi