Stranica je namjenjena svima kojima je Janja u srcu, a Drina u venama

NAVIGACIJA

USER MENU

ISLAMSKI LINKOVI

:: Vidi temu - Vašarište u Janji

Odgovori na temu
Vašarište u Janji
JanjanskoKorzo

član od: Jul 11, 2014
Komentari: 7
Citiraj ovaj komentar
Sadašnji vašar u Janji je postao pravi seoski cirkus, nigdje u urbanom mjestu nije vašar na sred magirtralnog puta u centru i po sokacima gdje se nezna ni ko pije ni ko placa,muzika izbi mozak upo caršije.Kako je u Bijeljini vašarište na kvantaškoj pijaci nikako u gradu, tako i kod nas treba ako Mjesna zajednica Janja nije u stanju naci određenu lokaciju za vašarište, onda ga treba ukinuti,ono sinoc nema nigdje
Vidi profil korisnikaPošalji privatnu poruku
abuammar

član od: Jun 25, 2004
Komentari: 161
Citiraj ovaj komentar
Esselamu alejkum.Janja i nije urbana,obicna selendra.volio bih i ja da nije.vaser ko vaser i nije neki problem.problem je sto su nam u ono vrijeme komunjare umotale ILINDAN(dan sv.ilije)kako oni kazu,u nekakav dan vasarista u janji.tako mi bogamo slavimo 60 god.pravoslavni praznik.kad bi pito kojeg bosnjaka u janji kadn je koji bajram il kad pocinje ramazan,zamuco bi.sto se mene tice trebalo biga zabranit.
155154

član od: Oct 01, 2008
Komentari: 944
Citiraj ovaj komentar
i ja sam za Zabranu.
sladak_fr

član od: Mar 09, 2008
Komentari: 21
Citiraj ovaj komentar
Sellam ... dobro et ako ste vi zato da se ukine. . Sta predlazete umjesto toga.dok ste bili mladi sjedili i igrali i pijuckali nije vam smetalo à sad starost tu pa nemoraju ni drugi ako ja nemogu... ne kazem da je dobro ovo sto se ovakvo organizuje ali nema nam druge. ..
pcelica

član od: Mar 23, 2010
Komentari: 19
Citiraj ovaj komentar
Nije Janja selendra i ne damo da se ukine vaser, mozda samo na drugoj lokaciji organizovati.
pcelica

član od: Mar 23, 2010
Komentari: 19
Citiraj ovaj komentar
nastavak: i bolje da se organizuje da ima nekakav raspored tih standova i te muzike koja je preglasna a nije da se pravi ruglo i pokazuje neotesano ponasanje.
Ljepsa buducnost za nasu Janju!
Vašarište u Janji
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Ne možete prepraviti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma
Vremenska zona: CET (Bijeljina - Bosna i Hercegovina)  
Stranica 1/1  

Odgovori na temu  
Forums ©

Ova stranica je posvecena svima kojima je Janja u srcu a Drina u venama! Za više informacija možete nas kontaktirati na MAIL

Stranica se otvorila: 0.13 Sekundi