Stranica je namjenjena svima kojima je Janja u srcu, a Drina u venama

NAVIGACIJA

USER MENU

ISLAMSKI LINKOVI

:: Vidi temu - Vijesti iz Janje

Odgovori na temu
Bitlis

član od: Feb 15, 2011
Komentari: 326
Citiraj ovaj komentar
EL FATIHA
Vidi profil korisnikaPošalji privatnu poruku
abdul-rahman

član od: Apr 02, 2011
Komentari: 365
Citiraj ovaj komentar
Elfatiha,postovani i veliki covjeceDoktore Mahmud Nurkic,Allah dragi da ti dzennet podari,Amin Amin Amin....Plaho ga cijenim i postujem pa cu koju reci o njemu.Doktor, a zivio je zivot ko njegove komsije i ko svi Janjarci,Janjarski zemljoradnicki.Uvjek je bio uz Janjarski narod i kad je najteze,i u odbranbenom ratu,pomoc,logistika, hrana, obuca, lijekovi,pa cak i na Teocaku.....najvise je kao pojedinac angaziran na povratku Janjaraca na svoja ognjista.,,,Da nebi oduljio pricu koju dobro znam jer sam ucestovao u tome,ispricacu samo jedan detalj Doktorove mudrosti;......Godinama je iso na sve nacine na razgovore sa visokim funkcionerima,o povratku u Janju.Najtezi i najtezi za visoke strane funkcionere je bio povratak u Janju zato sto je to najvece mjesto,najveci broj stanovnika,a Janja je bila prebukirana srpskim izbjeglicama. gdje smjestiti srpske, izbjeglice kako osloboditi kuce,bilo je ne izvodljivo.....Jednog jutra porano dosao u Janjarski klub Hamdija
Chemerlic sav veseo.Napravili smo mu stolicu da sjedne,i ispricao nam kakva mu je ideja sinoc naumpala,u jos jednoj neprespavanoj noci od bog zana koliko do sad.Poceo je,danas imam opet satanak sa odgovornim svjetskim cimbenicima za povratak,ali necu vise pricati o starim temema.Do sad sam trazio da sevratimo u nase supe i stale ali,oni se boje, isto dvoriste da nebi dolazilo do medjusobnih sukoba.Danas cu traziti da se vratimo u nase njive,netrebaju nam ni satori ni nista samo da mi posijemo nase njive dok je jos proljece a do zime cemo mi svi na njivama imati i kuce,srpske izbjeglice nek zive u nasim kucama ,ne smetaju oni nama,Hocetel me podrzati?.upitao je .HOcemooooo,u jedan glas usledio je odgovor.I Mahmud Doktor Nurkic sa tom idejom je pobjedio visoke medjunarodne chimbenike i tako vratio svoj Janjarski narod u Janju.Nekmu je dusi rahhmett Velliki.hvala
roco

član od: Sep 15, 2008
Komentari: 63
Mjesto: Juzna Osetija
Citiraj ovaj komentar
horBilal (citat):
Još jedna lijepa vijest iz Janje:
http://istocnabosna.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=6678:janja-realizacija-proekata-federalnog-ministarstva&catid=52:istona-bosna&Itemid=105 Very Happy

Kvalitet Asfalta koji je ovim projektom zavrsen u Janji je toliko nekvalitetan da ce za dvije godine biti u gorem stanju nego što je bilo dok se nije nikako asfaltiralo.
Što ukazuje da je ovo cisto pranje para.
bjelka

član od: Sep 28, 2007
Komentari: 415
Citiraj ovaj komentar
Dragi nas dr, Mahmud Nurkic nas napusti po volji svemoguceg Gospodara!
Svi mi imamo samo po dobroti da ga se sjecamo, i u svima nama ce ostati taj blagi osmijeh, jednog velikog covjeka a i njegova djela kao i ljubav prema janji i svojim Janjarcima!
Molim uzvisenog Allaha da mu dzenetska vrata otvori a njegovoj familiji sabur podari amin Jarabi!
Zivjet ces uvjek u nasim srcima do naseg sudnjeg dana nas dr,prof,Mahmude Nurkicu!

član od: Feb 22, 2011
Komentari: 107
Citiraj ovaj komentar
Nasa Atik carsijska dzamija, jutros je bila meta divljastva. Naime, neki najblaze receno, idioti su razbili prozor na podrumu i urinirali po vanjskom zidu dzamije. Navodno je neko vidio i zapiso broj tablica na autu kojim su se ovi divljaci dovezli. U Janji ima najvise policajaca po glavi stanovnika na svijetu, ali su oni uvijek tu kad treba handriti nas narod, a nikad dosad nisu bili tu da sprijece ovakve situacije.
edoa

član od: Dec 09, 2007
Komentari: 166
Citiraj ovaj komentar
janjabih
Administrator
Administrator

član od: Oct 24, 2006
Komentari: 1974
Citiraj ovaj komentar
Zna se ko isjeda na Oktanovoj benziskoj pumpi a bezbel je i taj Ford fokus poznat u Janji.
Sad kad taj Ford neko od nasih momaka pohlupa ima da sve vrvi od policije i muslimani ce opet izvuci deblji kraj.

Vidi profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji e-mail
nedim

član od: 1092579528
Komentari: 51
Citiraj ovaj komentar
ASKER

član od: Oct 21, 2010
Komentari: 327
Citiraj ovaj komentar
HAJMO JANJARCI POKAZIMO SUTRA PATRIOTIZAM PA SVE RADNJE U CARSIJI NEK POSTAVE DRZAVNE ZASTAVE SUTRA JE DAN DRZAVNOSTI, KOJI SE U MANJEM BIH ENTITETU NARAVNO NE OBILJEZAVA. KAD STE NAKO POSLUSNO POSTAVILI 21.ZA DEJTON POKAZITE SE I SUTRA 25.NEK SE VIDI DA JE I OVO BOSNA. Rolling Eyes
ASKER

Citiraj ovaj komentar
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQiSYh1rUEqxJvepeHIREqU_tYxPG1tJQNqXfMrsp3oevBlTn4 SRETAN DAN DRZAVNOSTI SVIM GRADJANIMA BOSNE I HERCEGOVINE KOJI VOLE SVOJU DOMOVINU.
ASKER

Citiraj ovaj komentar
SVAKA CAST CAFFE BARU "VALENTINO" ONI SU JEDINI U JANJI NASLI ZA SHODNO DA POSTAVE ZASTAVU ZA DAN DRZAVNOSTI, DOK OSTALI IZGLEDA SAMO OBILJEZAVAJU RAZNE SRPSKE SLAVE I PRAZNIKE JER TAD REDOVNO IZBACUJU ZASTAVE I TO NE DRZAVNE SRAMOTA, OBICNI LICEMJERI I ULIZICE. Evil or Very Mad
mirza_m6

član od: May 28, 2007
Komentari: 71
Citiraj ovaj komentar

official sranica Liveroola na Facebook

prosto da ti srce zadrhti

Administrator
Administrator

član od: Oct 24, 2006
Komentari: 1974
Citiraj ovaj komentar
Edin Džeko čestitao Dan Državnosti: "Rođeni smo u maloj zemlji ali sa velikom dušom i srcem"

25. 11. 2011. • 10:37 A. B.

24SI - Ako na nešto moramo biti ponosni to je naša Bosna i Hercegovina. Kakva je da je, od ove ne može biti bolja, ali za nas mora biti najbolja. Sve nas život nosi na razne krajeve svijeta i kroji nam različite sudbine, ali ne smijemo zaboraviti da smo svi krenuli iz Bosne i Hercegovine, države bez koje ni mi ne bismo bili ono što danas jesmo.

Svagoga dana, na svakom koraku i u svakom razgovoru trebamo i moramo sa ponosom govoriti da smo Bosanci i Hercegovci, da smo rođeni u maloj zemlji sa velikom dušom i srcem koji je otvoren za svakoga.

Danas naša Bosna i Hercegovina slavi svoj dan državnosti, svoj rođendan i zaslužuje da joj barem na ovaj način izrazimo zahvalnost za sve ono što nam je pružila, jer bez nje ovakva kakva je, ni mi ne bi bili ovakvi kakvi smo.

Sa ponosom nosimo našu državu u srcu.

SRETAN DAN DRŽAVNOSTI !!!

Vaš Edin Džeko

Izvor vijesti: http://www.24sata.info/vijesti/dogadjaji/78926-Edin-Dzeko-cestitao-Dan-Drzavnosti-Rodjeni-smo-maloj-zemlji-ali-velikom-dusom-srcem.html#ixzz1eia8Nxuv

kundace69

član od: Jul 10, 2008
Komentari: 640
Citiraj ovaj komentar
Sretan Dan Drzavnosti svim gradjanima Bosne i Hercegovine
Djerzelez

član od: Feb 22, 2011
Komentari: 107
Citiraj ovaj komentar
Pridruzujem se cestitkama povodom dan drzavnosti jedine nam domovine. Moramo obiljezavati ovaj datum, jer je tada potvrdjena hiljadugodisnja drzavnost i cjelovitost BIH, od Une do Drine, od Save do mora, zahvaljujuci domoljubima, antifasistima svih nacija. A ono na sta posebno trebamo biti ponosni, mi janjarci, je cinjenica da su od stotinjak delegata na zasjedanjima, cak trojica bili janjarci, akademik Hamdija Cemerlic, dr. Asim Cemerlic i ucitelj Osman Gruhonjic.
Vijesti iz Janje
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Ne možete prepraviti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma
Vremenska zona: CET (Bijeljina - Bosna i Hercegovina)  
Stranica 2/26  

Odgovori na temu  
Forums ©

Ova stranica je posvecena svima kojima je Janja u srcu a Drina u venama! Za više informacija možete nas kontaktirati na MAIL

Stranica se otvorila: 0.05 Sekundi