Stranica je namjenjena svima kojima je Janja u srcu, a Drina u venama

NAVIGACIJA

USER MENU

ISLAMSKI LINKOVI

:: Vidi temu - Halil Hajtic za VfB Stuttgart

Odgovori na temu
Halil Hajtic za VfB Stuttgart
DJ_Ako

član od: Jun 21, 2008
Komentari: 619
Citiraj ovaj komentar
Halil Hajtic rodj. 19.01.1994 godine u Hattingenu u Njemackoj, sin Muhameda Hajtica,ovih dana potpisao je ugovur na jednu godinu kod Bundesligasa Vfb Stuttgarta.Pored svega toga sto je mali Halil sve prosao sto jedno djete u Fudbalu moze proci sve skole Njemackog fudbala napokon je potpisao i prvi ugovor kod Njemackog Prvoligasa.Treba naspomenuti da je Halilprije dvije godine igrao za Fudbalski Klub Heidenheim,te se izborio sa svojih 13 godina da igra za Ausval od pokrajine Badenwutenberg gdje je na izboru bilo 3300 djece njegovog uzrasta, od kojih je izabrano samo 18 igraca.Prosle godine potpisan je ugovor bio sa SSV Ulm 1846.Ekipa SSV Ulma u-14 prosle godine osvojila je prvo mjesto postigli su 86 golova od cega je Halil koji igra poziciju veznog igraca postigao 42 gola i namjestio 26 golova.Inace treba reci da je SSV Ulm veliki prijatelj sa FC Bayernom te su planirali iz Ulma da mali Halil zaigra u svojoj 15 godini kod FC Bayern oko cega je bilo mnogo polemike i puno puta su vodjeni razgovori od predstavnika FC Bayerna sa ocem od Halila.Medjutim iz tog razloga zato sto Vfb Stuttgart i FC Bayer Leverkusen imaju najbolje talente djece do 16 godina i stim najbolje uslove za Jugend,odlucili su potpisat ugovor u Vfb Stuttgartu.Pripremni trening pocinje za malog Halila od 12 Augusta u novom klubu a odma posle toga Halil ce igrati za U-15 na najjacem Njemackom Turniru u okolini Leipzigai time predstavljati republiku gdje zivi Ausval Badenwutenberg.Na tom turniru okupicese sve republike iz Njemacke svih 16 stim sto ce neke republike imati i po dvije ekipe.Sta treba jos napomenut za malog Janjarskog Talenta Halila,zakon tog turnira je da nijedna republika nesmije imati vise od dva stranca u ekipi Halil je sebi izborio mjesto medju najboljih 16 u republici Badenwutenberg.Sta jos reci za WunderKind fudbalskog talenta Halila Hajtica porjeklom iz Janje.
Vidi profil korisnikaPošalji privatnu poruku
ALDIN_ALKO

član od: Sep 09, 2006
Komentari: 41
Citiraj ovaj komentar
MasAllah neka je ziv i zdrav svom babi i majci.Zelim mu svu srecu u buduces svjetu fudbala.I da jednog dana ako Bogda zaigra za prvi tim bayerna.Selllam iz Janje...
bosanac03

član od: Jan 23, 2008
Komentari: 934
Mjesto: rezervat
Citiraj ovaj komentar
ja sta vi mislite sve su to nasi mali zmajcici nece hi moci zaustaviti 10 alijinih muniba usanovica kako su krenuli da igraju decaci bosanski.
Bosna22Janja

član od: Aug 18, 2004
Komentari: 1422
Mjesto: Grad tihog umiranja.
Citiraj ovaj komentar
Odlicno, da mu Allah da puno dobrih partija....

Citiraj ovaj komentar
Da ce Allah akobogda puno dobrih partija.Samo steta da se ovakav talenat nije u Podrinju otkrijo ja mislim da bi Sale kasiro dobar transfer od 100 gajbi kisele vode KNJAZ MILOS za Loznicu il Sabac,a i Podrinje bi imalo u prvom timu jaku KLUPU,za one koji neznaju o kome je rjec ev ja cu malo pojasnit to je komsija od Nedzada Durgutovica ( Kalabaca ).
hodzan

član od: Jul 09, 2008
Komentari: 846
Mjesto: Bosna
Citiraj ovaj komentar
bas me obradovala ova vijest daje nase dijete na putu pravom da napravi karijeru sobzirom da mu je babo bio jedann od naj jacih tehnicara u janji stose tice fudbala da allah podari malom sabur i snagu da uspije .i da ne ostane samo na ovom postu jer imajuci u vidi dosadasnje talente od kojih su vise ocekivalo nisu uspjeli tako nebih trebalo ovo pumpati pricama treba malog pustiti na miru da radi a insallah cucese za njega vise .fala allahu da je u pravim rukama da je u podrinju sigurno nebih dosao ko dijete do izrazaja .
tomos

član od: Jul 17, 2008
Komentari: 305
Mjesto: janja ,palutine
Citiraj ovaj komentar
masala masala Very Happy

prepelice

član od: Jul 04, 2008
Komentari: 59
Mjesto: DZE SVI TU I MALI MUJO
Citiraj ovaj komentar
Sta drugo reci nego masalla ova vjest me je jako obradovala.
halilu zelim puno srece takodje i njegovim roditeljima

član od: Jan 18, 2008
Komentari: 105
Citiraj ovaj komentar
JEL IMA KAKVA UTAKMICA 26 JULA IL 27 TREBA MI DA ZNAM Rolling Eyes Surprised Shocked
DJ_Ako

Citiraj ovaj komentar
Vodolija malo ti je nejasno ovo pitanje neznam na koga se odnosi,mozes malo objasnit ovo tvoje pitanje a ja cu pokusat da ti nekako odgovorim.
hodzan

član od: Jul 09, 2008
Komentari: 846
Mjesto: Bosna
Citiraj ovaj komentar
vodolija (citat):
JEL IMA KAKVA UTAKMICA 26 JULA IL 27 TREBA MI DA ZNAM Rolling Eyes Surprised Shocked
IMA PROTIV LOZNICE PUSA KO DUSA 1-3
ZAVRSENA
DJ_Ako

Citiraj ovaj komentar
Ako je Podrinje izgubilo od Loznice kod kuce 1:3 to je zaista sramota za one koji vode Podrinje,jer se ocekuje kako je vec obecano da Podrinje ove godine odnosno sezone bude prvo i naredne godine igra u 1 ligi manjeg BiH entiteta.Al molim vas da obratite paznju na postavljenu temu,da se neskrece tema jer u postavljenoj temi rjec je o Janjarskom talentu koji je potpiso ugovor u Vfb Stuttgartu i nema nikakve veze sa ovim izgubljenim utakmicama Podrinja.Hvala na razumijevanju.
tomos

član od: Jul 17, 2008
Komentari: 305
Mjesto: janja ,palutine
Citiraj ovaj komentar
hodzan (citat):
vodolija (citat):
IMA PROTIV LOZNICE PUSA KO DUSA 1-3
ZAVRSENA

nemoj te plaho ruziti upravu pa oni se jos uhodavaju Smile Smile Smile

DJ_Ako

Citiraj ovaj komentar
prepelice (citat):
Sta drugo reci nego masalla ova vjest me je jako obradovala.
halilu zelim puno srece takodje i njegovim roditeljima
Prika i ti imas razloga da se radujes isto ko i ja za ovu vjest mozda nas bude gdje u procentima.
Bosna22Janja

član od: Aug 18, 2004
Komentari: 1422
Mjesto: Grad tihog umiranja.
Citiraj ovaj komentar
Imo sam priliku neku noc sa Senadom Delicem da upoznamo ovog malog, ima i slika Senad je bio PAPARACO, mijerno i fino dijete kao i vecina Hajtica Laughing

Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Ne možete prepraviti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma
Vremenska zona: CET (Bijeljina - Bosna i Hercegovina)  
Stranica 1/7  

Odgovori na temu  
Forums ©

Ova stranica je posvecena svima kojima je Janja u srcu a Drina u venama! Za više informacija možete nas kontaktirati na MAIL

Stranica se otvorila: 0.10 Sekundi