![]() |
![]() | Halil Hajtic za VfB Stuttgart | ![]() |
![]() |
![]() | ![]() |
ALDIN_ALKO
![]() |
![]() |
MasAllah neka je ziv i zdrav svom babi i majci.Zelim mu svu srecu u buduces svjetu fudbala.I da jednog dana ako Bogda zaigra za prvi tim bayerna.Selllam iz Janje...
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
bosanac03
![]()
![]() |
![]() |
ja sta vi mislite sve su to nasi mali zmajcici nece hi moci zaustaviti 10 alijinih muniba usanovica kako su krenuli da igraju decaci bosanski.
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Bosna22Janja
![]()
![]() |
![]() |
Odlicno, da mu Allah da puno dobrih partija....
|
|||||||||||
_________________ R.I.P Zuta
|
![]() |
![]() | ![]() |
DJ_Ako
![]()
![]() |
![]() |
Da ce Allah akobogda puno dobrih partija.Samo steta da se ovakav talenat nije u Podrinju otkrijo ja mislim da bi Sale kasiro dobar transfer od 100 gajbi kisele vode KNJAZ MILOS za Loznicu il Sabac,a i Podrinje bi imalo u prvom timu jaku KLUPU,za one koji neznaju o kome je rjec ev ja cu malo pojasnit to je komsija od Nedzada Durgutovica ( Kalabaca ).
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
hodzan
![]()
![]() |
![]() |
bas me obradovala ova vijest daje nase dijete na putu pravom da napravi karijeru sobzirom da mu je babo bio jedann od naj jacih tehnicara u janji stose tice fudbala da allah podari malom sabur i snagu da uspije .i da ne ostane samo na ovom postu jer imajuci u vidi dosadasnje talente od kojih su vise ocekivalo nisu uspjeli tako nebih trebalo ovo pumpati pricama treba malog pustiti na miru da radi a insallah cucese za njega vise .fala allahu da je u pravim rukama da je u podrinju sigurno nebih dosao ko dijete do izrazaja .
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
tomos
![]()
![]() |
![]() |
masala masala
![]() |
|||||||||||
_________________ SUBHANALLAH ELHAMDULILLAH ALLAHU EKBER
|
![]() |
![]() | selam | ![]() |
prepelice
![]()
![]() |
![]() |
Sta drugo reci nego masalla ova vjest me je jako obradovala.
halilu zelim puno srece takodje i njegovim roditeljima |
|||||||||||
_________________ JANJA U SRCU DRINA U VENAMA
|
![]() |
![]() | ![]() |
vodolija
![]()
![]() |
![]() |
JEL IMA KAKVA UTAKMICA 26 JULA IL 27 TREBA MI DA ZNAM
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
DJ_Ako
![]()
![]() |
![]() |
Vodolija malo ti je nejasno ovo pitanje neznam na koga se odnosi,mozes malo objasnit ovo tvoje pitanje a ja cu pokusat da ti nekako odgovorim.
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
hodzan
![]()
![]() |
![]() |
ZAVRSENA |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
DJ_Ako
![]()
![]() |
![]() |
Ako je Podrinje izgubilo od Loznice kod kuce 1:3 to je zaista sramota za one koji vode Podrinje,jer se ocekuje kako je vec obecano da Podrinje ove godine odnosno sezone bude prvo i naredne godine igra u 1 ligi manjeg BiH entiteta.Al molim vas da obratite paznju na postavljenu temu,da se neskrece tema jer u postavljenoj temi rjec je o Janjarskom talentu koji je potpiso ugovor u Vfb Stuttgartu i nema nikakve veze sa ovim izgubljenim utakmicama Podrinja.Hvala na razumijevanju.
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
tomos
![]()
![]() |
![]() |
nemoj te plaho ruziti upravu pa oni se jos uhodavaju ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
_________________ SUBHANALLAH ELHAMDULILLAH ALLAHU EKBER
|
![]() |
![]() | Re: selam | ![]() |
DJ_Ako
![]()
![]() |
![]() |
|
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Bosna22Janja
![]()
![]() |
![]() |
Imo sam priliku neku noc sa Senadom Delicem da upoznamo ovog malog, ima i slika Senad je bio PAPARACO, mijerno i fino dijete kao i vecina Hajtica
![]() |
|||||||||||
_________________ R.I.P Zuta
|
![]() |
![]() | Halil Hajtic za VfB Stuttgart | ![]() |
|
||
![]() |
![]() |